Followers

"LOVE MEMO"

"LOVE MEMO OF THE DAY"

New Entry : Isnin, Rabu & Jumaat. Sabtu ahad cuti...hehe..

Enjoy reading guys! ;D


Love,
Ara

Friday, October 28, 2011

An Email to Be Remembered... :')

(Klik pic untuk besarkan! kalau tak boleh besar sound me, then i tolong you besarkan.. okay?? :)



Assalamualaikum… tak jawab dosa, kalau jawab sayang~ kihkihkih. Ah kau! tiba-tiba nak jadi macam Maria Elena pula.. So, dah baca email tu? Alaa.. email yang kat atas tuuu… sedih kan.. sob! Sob! Meh nak pinjam bahu, nak nangis! (But seriously the email knocked my heart till the end). I wonder bila Ara tengah duk menaip entry kali ni, apa yang Abby dan her bf sedang buat ya? How’s her bf? Hmm… From the day I received the email I pray so hard for them and Hope they all sedang happy bersama kesayangan-kesayangan mereka sekarang ni. Aminnn… :)

At first Ara rasa sangat shocked bila dapat email ni, and on that day entah kenapa hati ni tergerak nak buka email macam ada feeling yang someone akan dropped me an email for something (oh budget artis) and yes! Budget-budget pun Ara tak sangka Ara akan dapat email yang macam ni, email yang so called ‘unexpected email’; Hmmm… I never thought that K.E.A akan bagi semangat yang sebegitu kat pembacanya. It was so touch tho’…, really ‘makan dalam’!

** Untuk Abby… How are you? And how is your bf? Received my reply tak? I cried out loud kot after baca your email!~ hihi… thanks dear for the email, thanks juga untuk all the sweet words and thought… I felt so warm… really-really warm sampai kena buka aircond sampai suhu 16 darjah celcius… huhu.. See, trying so hard nak buat you laugh even I tau macam harem… Aisey!~ So, again… tak perlu banyak-banyak tulis kat sini, you know what I mean kan… Hugs!~

*** Untuk follower K.E.A, Many thanks sebab still follow K.E.A until now… walaupun kadang-kadang entry-nya tak tentu arah Ara upload, kejap ada kejap takde, kejap-kejap panjang, pastu pendek (pastu pura-pura cakap entry ni entry ‘light and easy’ sebab not feeling very well..haha.. but seriously, I admitted ward kot!~ T_T)sampai kena sound baru terhegeh-hegeh nak masukkan… lepas tu walaupun kadang-kadang entry-nya macam “Eh kau ni macam dah takde idea lain ke??” kan? kekeke.. tapi korang masih still menunggu… tik tok tik tok… I sangat-sangat appreciated! Oh ya, ramai yang tanya siapa H.I.R and Kea dengan Ara sampai boleh buat orang yang baca terasa sampai ke tulang rusuk! (Ye ke? Neah, I assume je ok…Hahaha) Hmm.. Well~ Not to say they are all my friend, but H.I.R and KEA really mean something to me… nak cerita banyak pun payah, takpe, one day, one time will do yah? :)

Oklah, sampai sini dulu Ara membebel, nanti malam ke atau esok Ara upload K.E.A 22 okie? and guys, do pray for me semoga-semoga aja Ara diberikan idea yang mencurah-curah untuk terus menulis. Thanks in advance!!

Until now, take care tauuu!! Behave and jangan nakal-nakal… kalau jatuh, tunggu orang takde baru bangun ok?? Cover..Cover! :p

Psst : Kawan-kawan, please pray for Abby and her boyfriend ya!

Thanks LOVE!

XOXO – Ara :)

2 comments:

Chen2_Tan said...

indeed sharing is caring...

some feel blessed by ur stories... =)

AraSharrina Karim said...

......... :) Hopefully dear.. thank so much.. <3