Followers

"LOVE MEMO"

"LOVE MEMO OF THE DAY"

New Entry : Isnin, Rabu & Jumaat. Sabtu ahad cuti...hehe..

Enjoy reading guys! ;D


Love,
Ara

Saturday, December 31, 2011

KEA Dibukukan?? :)

Salam to all Readers,

Alhamdullilah, last week Ara dapat panggilan dari "KAKI NOVEL" untuk bekerjasama dalam menerbitkan/membukukan enovel KEA. Syukur! :)

Jadi K.E.A 66 / K.E.A 28 merupakan entry KEA ‘terakhir’ Ara uploade di blog dan Penulisan2u. Nantikan KEA dalam versi BERCETAK pula ya!? :) Maaf jika ada tersalah bahasa ke, tatabahsa ke, grammar ke, penjodoh bilangan ke, sebab sesungguhnya Ara masih baru dalam bidang penulisan ni. By the way, thank you so much guys sebab anda terlalu baik dengan Ara. Segala komen yang diberikan memang sangat-sangat me-motivated-kan Ara untuk terus menulis. Same goes to my so called ‘SILENT READERS’, thanks sebab support KEA walaupun dalam diam…Cececeh! :D I have no words to express my gratitude to you… Its Endless!! Sob! …

KEA merupakan sebuah epic cinta suci untuk dikongsi dan Ara menulisnya dengan hati yang penuh dengan kasih sayang, Ara harap kasih sayang Ara itu sampai ke hati anda semua., InsyaAllah.

My beautiful readers, Jaga diri baik-baik untuk orang yang anda sayang dan yang sayang anda… :)


P.S : Doakan yang baik-baik saja untuk KEA dan HAIKAL okay? Neah… Don’t miss US so much. True loves stories will never end; there will always have YOU in I - KEA


Tonnes of Love,
AraSharrina :D

11 comments:

Nur Alia said...

tahniah akak..dateline bahagia :)

AraSharrina Karim said...

Nur Alia : Aisey! kantoi pulak...haha. thanks dear. bahagia betul nih!~ :D

alfa syamimi said...

congrates kak! hope ni titik pemulaan utk kak ara seius dlm bidang ni...huhu pape pun i'll pray for the novel..

fyda wany ♥ said...

congrates kak !!

Anonymous said...

tahniah2 tak sabar tunggu novel keluar...

cenzy gabriella april said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Salam.. Alhamdulillah.. akhirnya bagai dikata.. Akak doakan semoga kisah ini menjd iktibar kepada kita yg masih hidup ini dan bersama ngan org yg kita sayang.. :) Hargailah mereka sebagaimana yg sepatutnya sbb sejarah tak mungkin berulang.. sekiranya berlaku pun hyla fasa baru bg sebuah hub yg baru..

Bagi akak cerita ini cukup sempurna.. kerana ianya lahir dari hati kamu sendiri.. Akak merasakan seolah2 akak yg berada di tempat Kea.. mengalir air mata tatkala membc kisah ini.. begitu menyentuh hati akak. secara x langsung akak nak kenal siapa 'Kea' n siapa 'Haikal'.

But Ara, masa akan mematangkan dan mendewasakan kita.. Akak doakan semoga K.E.A mendpt sambutan pembc dan kamu mendpat apa yg kamu impikan.. Insya Allah..

Buat 'Haikal', semoga kita bertemu jua di suatu masa yg pasti nanti.. Insya Allah. :)

Wassalam

liedya alya said...

tahniah akak..moga akak success dlm bidg ni..x sbr nk tggu..^_^

AraSharrina Karim said...

Salam :)

Alfa syamimi : thank u dear. InsyaAllah, mudah2an begitulah hendaknya. thank u utk doa awk.. Aminnn.. :)

Fyda wany : Thank u cyg :)

Anonymous : Thank u dear... InsyaAllah, sabar tau.. :)

Kak Honey : Baca komen akak ni dengan airmata je..wuwuwu! :') Thank u kak, insyaAllah... Ara akan cuba buat yg terbaik.. Ara faham maksud tersirat di sebalik kata2 akak, Ara pun harap benda yg sama. Semoga saja KEA nanti dapat diterima pembaca nanti dan kita sama2 mendapat kekuatan untuk mengharungi dugaan dari yang maha Esa.. :)

InsyaAllah kak, mudah2an kita semua akan berjumpa di suatu masa yang pasti.. :)

Love, Ara <3

Kathy Tuah said...

tahniah ara =)

Eyla Sulaiman said...

Salam...
Tahniah Ara...
Alhamdulillah.. kan dah ckp KEA msti akn ad peluang utk dibukukan... tp jangan la sedih2 sgt ea.. tiap kali bc entry Ara xsah kalau xnangis... sob.. sob.. he3.. tp apa2 pun story yg sgt2 sweet.. cukup asam garam n gulanya..